3x origineel en lekker eten bestellen voor een grote groep mensen

Het is eindelijk weer mogelijk om ten tijden van corona mensen thuis te ontvangen. Het is zelfs mogelijk om grotere groepen uit te nodigen. Zolang er maar voldoende afstand wordt gehouden en de RIVM-maatregelen zoveel mogelijk worden nageleefd. Wil jij je gasten echt een keer flink verrassen met een heerlijke maaltijd? Maar heb je zelf geen zin om uren in de keuken te staan? Maak dan gebruik van places to eat near me en serveer jouw gasten de meest verrassende maaltijden. In dit artikel geven we 3 originele en lekkere tips! 

  1. Heerlijke en verrassende pastagerechten 

Vroeger was het aanbod van maaltijdbezorging nog lang niet zo groot. Meestal kon je enkel kiezen tussen een grote pizza of een bord friet. Inmiddels is dit gelukkig verleden tijd. Het aanbod is reuze. Je kunt uit allerlei verschillende cuisines kiezen en er zijn vaak tientallen verschillende eettentjes bij jou in de buurt beschikbaar. 

Wat eten we vandaag bestellen? Keuze genoeg! Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke en verrassende pastagerechten van de plaatselijke Italiaan? Zo haal je de echte Italiaanse sfeer in huis. Een mooi achtergrondmuziekje, wat sfeervolle kaarsen en de toon voor een culinair avondje is gezet. Serveer de pasta op je mooiste servies en het wordt gegarandeerd smullen. Wie is er nou niet dol op Italiaanse pasta?  

  1. Let’s go sushi! 

Sushi is een ware hit in nederland. De afgelopen jaren is sushi zo populair geworden dat de sushirestaurants inmiddels als paddenstoelen uit de grond schieten. Hoewel veel mensen dol zijn op sushi, is het een heel karwei om dit ook daadwerkelijk zelf te maken. Wanneer je voor een hele groep sushi wilt bereiden, ben je al gauw een halve dag (of misschien nog wel langer) verder. En aangezien je niet de hele dag in de keuken wilt staan is de keuze voor online eten bestellen via butlon.com natuurlijk snel gemaakt. 

Is niet iedereen even gek op vis? Geen probleem! Er zijn ook genoeg vegetarische sushisoorten mogelijk. Daarnaast kun je ook nog een aantal bijgerechten bestellen. Denk bijvoorbeeld teriyaki kipspiesjes, gebakken champignons met sojasaus en honing of Japanse soepen. Zo komt niemand iets tekort. 

Let op: de meeste sushisoorten worden van rauwe vis gemaakt. Daardoor is sushi een minder geschikte keuze voor mensen met een kwetsbare gezondheid of zwangeren. Bovendien is sushi relatief prijzig, dus houd er rekening mee dat je voldoende geld op zak hebt! 

  1. Spaanse tapas 


Ben je dol op de Spaanse cultuur en dan met name het eten? Geen wonder, want in Spanje weten ze niet alleen wat lekker is maar zijn ze ook een meester in het creëren van gezelligheid aan tafel. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke Spaanse tapas? Tapas zijn allemaal kleine gerechtjes die je met de hele groep kunt delen. Hierdoor eet je in plaats van één grote maaltijd allemaal verschillende kleine gerechten. Dit bied je de mogelijkheid om meer dingen uit te proberen en te proeven. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend gezellig om gezamenlijk een kleine proeverij te houden. 

Bovendien hebben veel buitenlandse restaurants tegenwoordig ook een prima bezorgservice. Je geeft je bestelling online door en ontvangt het vervolgens heerlijk thuis. Zo kunnen jullie direct aanvallen!