28 november 2021

Armband graveren voor jezelf of als cadeau

3 min read

Als je nog een cadeautje zoekt voor iemand of jezelf eens wil trakteren kun je een armband graveren. Je kunt de armband helemaal laten maken naar jouw wensen. Dit is een super mooi en uniek cadeau om te krijgen. De armbanden worden permanent gegraveerd waardoor het erg lang meegaat en bijna niet slijt. Zo kun je bijzondere momenten vastleggen in een uniek sieraad en deze altijd bij je hebben. Een naam op de armband laten graveren is een erg populaire optie. Denk aan de namen van je kinderen of kleinkinderen, maar ook partner of huisdieren. 

Armband laten graveren als cadeau 

Een simpele manier om een armbandje een uniek cadeau te maken is om de armband te graveren. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, zowel voor man als vrouw. Wat zou je nou in een armband laten graveren? Een persoonlijke boodschap, een datum, een symbool een naam of een foto. Het kan allemaal! Deze cadeautjes zijn erg geschikt om te geven voor sinterklaas of kerst, maar vergeet zeker niet Valentijnsdag of je trouwdag. Je kan bijvoorbeeld je trouwdatum in een armband graveren en deze geven aan je partner. Het is erg populair een armband te graveren met een naam. Het is erg leuk om de naam van je partner te laten graveren en deze te dragen zodat je ze altijd bij je hebt. Ook de naam van je huisdier is een erg goede optie om te laten graveren met bijvoorbeeld een symbooltje erbij die bij jouw huisdier past. 

Armband graveren met medische doeleinden

Naast dat het een erg leuk idee is een armband graveren als cadeau te geven, kan het ook erg praktisch zijn als je een ziekte of allergie hebt, of bijvoorbeeld medicijnen slikt. Het tonen van medische gegevens kan erg belangrijk zijn voor hulpverleners. Denk aan dingen zoals allergieën, medicijngebruik maar ook epilepsie en alzheimer. Op de medische armbanden staat het rode medische logo, waardoor de armband makkelijk te herkennen is. Zodra hulpverleners of omstanders op de hoogte zijn van bepaalde medische gegevens kan dit hun aanpak veranderen en de situatie verduidelijken. 

Armband personaliseren  

Een armband graveren kan helemaal naar jouw smaak. Ten eerste kun je kiezen hoe de armband zelf eruit gaat zien. Kies je voor goud, zilver, rose goud of voor iets anders zoals leer? Wanneer je weet welk materiaal je wil gebruiken kun je kijken in welk model je dit wil. Zo kun je voor een gevlochten armband, ketting armband of een armband met een hanger gaan. Vervolgens bedenk je wat je wil laten graveren. Zoals een persoonlijke boodschap, een naam, een datum, een symbool of zelfs een foto. Je kan het zo uniek maken als je wil. Zodra je een tekst weet die je wil laten graveren kun je gaan nadenken in welk lettertype je deze tekst wil. Als je alles weet kun je nog de grootte van de tekst aanpassen en de tekst op de armband plaatsen. Aan de tekst kan je nog een symbool toevoegen. 

Ben je geïnteresseerd in een armband laten graveren? Kijk eens op de site van Shoppe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *