28 november 2021

Deze kinderkleding is onmisbaar voor het voorjaar van 2021!

2 min read

De zomer lijkt nog heel ver weg, maar soms komt er al een voorzichtig lentezonnetje tevoorschijn achter de wolken. Dit betekent dat het langzaam tijd wordt om voorjaarkleding in te kopen, zowel voor jezelf als voor je kind(eren). Hiervoor is het natuurlijk belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwe trends in kinderkleding, zodat de kids er weer helemaal hip en stylish bijlopen dit voorjaar!

Kleurrijk en opvallend

Het is duidelijk dat mensen niet kunnen wachten op de zomer. De voorjaarstrends die we zien in meisjeskleding zijn namelijk erg opvallend en kleurrijk. We zien veel opvallende vormen, bijvoorbeeld in grote pofmouwen en gigantische schouders. Ook zie je veel vrolijkheid terug in de bonte prints. Van bloemenprints en dierenprints tot schilderachtige designs, het kan allemaal niet gek genoeg! Als je deze drukke items combineert met effen basics kun je voorkomen dat de outfit van je dochter te druk wordt. Ook de zomerse streepjes en de tie-dye trend nemen we mee uit 2020 en mogen dit komende voorjaar niet ontbreken!

Wide leg jeans

Spijkerbroeken zijn kledingstukken die nooit uit de mode raken. Wel evolueren ze en zijn er steeds andere soorten modellen die populair zijn. Nu zijn de broeken met wijde pijpen aan de beurt! Naast de flared pants die alleen aan de onderkant wijd zijn, heb je nu ook de wide leg jeans waarvan de hele pijp wijd is, supergaaf! Deze broeken worden gedragen op een sneaker of een hip laarsje. 

Handgemaakt en duurzaam

Een andere, opvallende trend die erg populair is, is die van handgemaakte en duurzame kleding. Het valt op dat het steeds belangrijker gevonden wordt waar kleren vandaan komen en hoe ze gemaakt worden. Handgemaakte kinderkleding is hip en geeft het gevoel dat je iets unieks koopt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *