E-sigaret kopen: welke past het beste bij jou?

Bij het kopen van een e-sigaret zul je met een aantal punten rekening moeten houden. Afhankelijk van jouw voorkeur kun je een e-sigaret kopen die bij jou past. Op welke punten moet je letten? Je leest hier meer over in dit artikel.

Orange

Kwaliteit vs. budget

Misschien heb je niet zo’n groot budget en wil je graag een zo goedkoop mogelijke e-sigaret kopen. Je kunt dan een clone kopen of een e-sigaret uit een land buiten de EU. Deze e-sigaretten kunnen ook goed zijn, maar je bent niet verzekerd van kwaliteit en je hebt vaak geen garanties van de fabrikant. Ga je liever voor kwaliteit? Koop dan een origineel model dat wordt geleverd door een bedrijf binnen de EU.

Capaciteit vs. formaat

Je wilt waarschijnlijk niet steeds je e-sigaret op de lader moeten zetten. Aan de andere kant wil je misschien ook niet een te groot model. Als de e-sigaret een hogere capaciteit heeft, is het model vaak ook groter. Een goede middenweg zijn e-sigaretten met een capaciteit van 1000 mAh. Deze e-sigaretten gaan meestal wel een dag mee en zijn niet al te groot.

Kiwi

E-liquid smaken

Welke smaak e-liquid je lekker vindt zul je echt moeten testen. Misschien houd je erg van aardbei, maar valt dit in de vorm van damp vies tegen. Ook kan een bepaalde smaak per fabrikant erg verschillen. Probeer daarom verschillende proefpakketjes met e-liquids uit om erachter te komen welke smaak jij het lekkerst vindt