25 januari 2022

Een mooi paar sneakers

2 min read

Filling Pieces is niet zomaar een sneaker merk. Nee, het is een unieke combinatie van sneakers die staat voor de tussenweg tussen street sneakers en het luxere segment. Filling pieces sneakers zijn gemaakt van de hoogste materialen en worden geproduceerd in Portugal. Het merk zelf heeft een groot team van verschillende ontwikkelaars en designers die de laatste trends spotten en samen met de eigenaar Guilaume Philbert elk seizoen weer voor nieuwe modellen zorgen. De schoen staat bekend om zijn exclusiviteit aangezien hij niet overal verkrijgbaar is, maar is daarnaast zeer betaalbaar. Veel modellen van het merk beginnen al rond de 150 euro – 200 euro, en daarmee zijn filling pieces sneakers voor de meeste mensen goed betaalbaar.

Aanschaffen

Wanneer je graag een nieuw paar van deze sneakers wilt aanschaffen kun je dat het beste doen bij Hans Voortman. Zij krijgen erg goede beoordelingen en hebben al erg veel tevreden klanten geholpen. Daarnaast bieden zij de mogelijkheid om de volgende dag je schoenen al geleverd te krijgen – ideaal. Ook is er een grote collectie van verschillende sneakers die gemaakt zijn van diverse materialen. Kies bijvoorbeeld voor de S1 Tonal Black die is gemaakt van een donker zwart en van een 100% nubuck materialen. Het is mogelijk het direct te betalen op de site, of bijvoorbeeld achteraf.

Keuzes van filling pieces sneakers

Het merk Filling Pieces speelt dus in een op markt waar veel vraag naar is. Doordat de schoenen een mooi elegant en gaaf design hebben zijn deze perfect te gebruiken op gelegenheden waar je net wat netter voor de dag moet komen. Zo kun je de sneakers combineren met bijvoorbeeld een mooie overhemd/ blouse voor tijdens een werkdag. Maar ook voor tijdens bijvoorbeeld een meer casual uitje zijn de schoenen goed te combineren met veel outfits. Filling pieces sneakers staan erom bekend erg lekker te lopen en zijn dan ook aan te raden voor een ieder die houdt van een elegante en betaalbare sneaker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *