25 januari 2022

Een personal trainer van de PT Room

1 min read
Logo-PT-Room

Ben je op zoek naar een personal trainer in Rotterdam om onder begeleiding van een gediplomeerde personal trainer te gaan werken aan jouw persoonlijke fitness doelstellingen? Dan ben je bij de PT Room in Rotterdam aan het juiste adres. 

Waarom kiezen voor de PT Room? 

Bij de Pt Room wordt er van je verwacht dat je minimaal 1 keer per week eens sessie boekt waardoor je nauw contact zult behouden met jouw personal trainer. Bij de PT Room worden tevens 6 keer per week Small group trainingen aangeboden die optimaal bijdragen aan de motivatie om door te gaan en goed aansluiten bij de sessies die al volgt bij jouw personal trainer. Op de website van deze sportschool zijn zeer veel informatie filmpjes te vinden over de medewerkers van de sportschool en kun je vrijblijvend een intake gesprek aanvragen. 

Het opstellen van een voedingsschema 

Voor het behalen van echte en duurzame resultaten zijn het volgen van de intensieve trainingen de eerste stap. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van gewenste resultaten en het verbeteren van jouw levensstijl. Na het intakegesprek zal de personal trainer een voedingsschema opstellen is gebaseerd op de voeding die jij lekker vindt om te eten. Zo zul je op een verantwoordelijke en lekkere manier gaan werken aan jouw fitness doelstellingen. Neem voor meer informatie over deze sportschool en de personal trainers eens een kijkje op de website van de PT Room.