25 januari 2022

Hoe zorg je voor een glamorous stijl?

2 min read

Veel modellen, influencers en BN’ers zien er elke dag uit om door een ringetje te halen. En dat is soms best wel frustrerend! Natuurlijk hoeven en willen wij ‘gewone’ mensen er niet elke dag perfect uit te zien, maar het is wel fijn als je een beetje verzorgd en glamorous voor de dag kan komen. Je weet maar nooit of je net die dag op de foto wordt gezegd of de man/vrouw van je leven tegen het lijf loopt! Gelukkig heb ik voor jullie een aantal tips hoe je met niet te veel moeite dit kan bereiken. Lees snel mijn tips in de blog hieronder! 

Een verzorgd uiterlijk 

Een eerste goede stap is om te proberen er altijd verzorgd uit te zien. Dit zit bijvoorbeeld in simpele dingen zoals een luchtje op doen, je haar netjes kammen/borstelen en zorgen dat je twee dezelfde sokken aan hebt. Maar daarnaast kan je natuurlijk ook ietsje meer moeite hierin steken voor een nog iets meer glamorous look. Het is bijvoorbeeld wel mooi als je regelmatig naar de kapper gaat en iets meer moeite doet voor je kapsel door bijvoorbeeld haarlak, mousse of wax/gel. Daarnaast kan je als vrouw natuurlijk veel meer laten doen zoals je nagels en wimpers, maar ook als man kan je lekker eens in de zoveel tijd een gezichtsbehandeling nemen. 

Nette schoenen 

Deze tweede tip heb ik vroeger van mijn opa geleerd! Het is namelijk voor een net uiterlijk, zei hij, heel belangrijk dat je zorgt dat je net uitziende schoenen draagt. Eerst geloofde ik dit niet zo en dacht ik dat niemand op je schoenen lette, maar ik denk dat hij hier toch gelijk in heeft! Ik was namelijk laatst bij een bedrijf en kreeg onmiddellijk complimenten over mijn mooi glimmende en net gepoetste schoenen. Zorg dus altijd voor (als vrouw) een mooi stel pumps of nette rieker schoenen (voor de mannen) en mensen zullen gelijk de indruk hebben dat je een verzorgd, net en glamorous persoon bent die geeft om zijn/haar uiterlijk! 

Stijl 

Tot slot vind ik stijl ook erg belangrijk, want hiermee kan je je onderscheiden van de rest van de mensen. Ook zal je hierdoor net iets meer een influencer/celebrity stijl kunnen creëren, omdat deze mensen ook altijd iets gedurfder er uitzien dan de rest van de ‘gewone’ mensen. Dit kan met enkele items zoals een kleurrijke jurk of een gedurfde leren jas, maar ook met accessoires kan je heel veel doen! Kijk zelf wat bij je past en bovenal moet je natuurlijk jezelf blijven!