Kies de leukste OFYR accessoires van Kamado Express

De echte hobby kok moet ook een buitenkeuken hebben. Als je een ruim balkon of tuin hebt dan kun je daar prima een verlengstuk van je keuken van maken om je gasten ook buiten te voorzien van heerlijk eten en drinken. Accessoires mogen natuurlijk ook niet ontbreken. OFYR accessoires van Kamado Express zijn een goede toevoeging op je buitenkeuken.

Divers assortiment

Wat je moet hebben

Een buitenkeuken moet  moet op z’n minst de volgende dingen bevatten:

  • een barbecue of grill (een green egg kan ook)
  • een butcher block
  • een mise en place aanrecht
  • zitplekken
  • accessoires

Natuurlijk heeft een buitenkeuken nog meer, afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Zo zal niet iedereen dezelfde barbecue kiezen en zal ook niet iedereen dezelfde accessoires prettig vinden. 

Buitenkeuken

Populaire accessoires van OFYR

De barbecues van OFYR zijn echte blikvangers en tegelijkertijd zorgen ze voor een nieuwe dimensie in de barbecue wereld, namelijk eentje waarbij niet alleen de pitmaster staat te ‘werken’, maar waar iedereen deelneemt aan het buitenkoken. Kies voor bijpassende OFYR accessoires om deze maaltijden nog soepeler te laten verlopen. Voeg bijvoorbeeld extra spatels toe, zodat je met een grotere groep aan de gang kunt. Maar ook een deksel is handig om je barbecue netjes mee af te sluiten als je weer stopt of als het gaat regenen.

Het beste hout

Ook een buitenkeuken mag er stijlvol uitzien. Daarom is het goed om te kiezen voor het beste hout. Dit hout blijft niet alleen langer mooi maar het is ook duurzaam en geeft een chique uitstraling aan elke tuin.