Motiverende groepslessen in Rotterdam

      Geen reacties op Motiverende groepslessen in Rotterdam

Wil je graag echte en duurzame fitness resultaten behalen? Dan ben je voor leuke en motiverende groepslessen Rotterdam bij DB Sport aan het juiste adres. Tijdens deze intensieve groepslessen zul je onder begeleiding en samen met een aantal gemotiveerde sporters gaan trainen.

Verder kijken dan alleen training

Vind je jezelf te zwaar wegen en wil je hier graag wat aan doen? Eet je ongezond en heb je dagelijks last van en middagdipje? Dan ben je bij DP Sport aan het juiste adres om hier verandering in te brengen. Met groepslessen rotterdam zul je dat cirkeltje waar je al maanden of misschien zelfs al jaren in vast zit doorbreken. Door het opstellen van een doelgericht trainingsschema zul je onder begeleiding van en ervaren personeel rainer gaan sporten om jouw persoonlijke fitnessdoelen stellingen te behalen. 

Het opstellen van een voedingsschema

Voordat je zult gaan beginnen met de groepslessen zul je eerst in gesprek gaan etm de personal trainer. Tijdens dit gesprek zul je uitgebreid spreken over jouw persoonlijke doelstellingen die je graag wilt behalen. Ook zal je uitgebreid praten over jouw voedingspatroon en over welke voeding jij lekker vindt om te eten. Na het gesprek zal de personal trainer een voedingsschema opstellen wat gebaseerd is op de voeding is jij lekker vindt. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van de gewenste fitness doelen en het creëren van een gezondere levensstijl. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.