Nog eenvoudiger met een bakfiets fietsen

De bakfietsen van Dolly staan er al om bekend dat je altijd flexibel en comfortabel kunt fietsen, maar met de Elektrische bakfiets kopen wordt het je nog een beetje eenvoudiger gemaakt. De accu op de bakfiets zorgt ervoor dat je nog makkelijker door het verkeer heen fietst, wind of geen wind je rijdt net zo eenvoudig. Aan het comfort van de bakfiets is zeker gedacht tijdens het ontwikkelen, de ruimte tussen het zadel en het stuur, evenals het brede stuur dragen daar zeker in bij.

Dolly Bakfiets
Father riding cargo bike

Onderdelen uit eigen land

Kwaliteit voor Dolly is van het grootste belang, alle onderdelen die zijn gebruikt zijn in eigen land ontwikkeld en vervaardigd. Daardoor zijn het comfort en de rijeigenschappen zeer goed te noemen. Je merkt aan alles op de bakfiets dat je te maken hebt met een Elektrische bakfiets van hoge kwaliteit. De schijfremmen zijn zeer betrouwbaar en net als alle andere onderdelen duurzaam, de kunststof dubbelwandige bak is zelfs een tweede leven gegeven na gebruik. Zo heeft ieder onderdeel een goede ontwikkeling meegemaakt de laatste jaren. 

Dolly bakfiets
Full length shot of a young man taking his family around the park on a cargo bike

Altijd vertrouwen in je bakfiets

De gebruikers die al een Dolly bakfiets hebben zijn het ermee eens dat je altijd op een Elektrische bakfiets kunt vertrouwen. De accu is zo ontworpen dat deze altijd de beste resultaten levert in alle omstandigheden. Bij weinig of veel wind kun je met gemak overal naartoe fietsen, een lege of een bak vol met kinderen drukt de pret niet. Fiets eenvoudig door de drukke stad want de bakfiets is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens zeer wendbaar.