Op reis naar Rotterdam

      Geen reacties op Op reis naar Rotterdam

Nederland is rijk aan enorm veel steden, groot en klein. Maar in het westen van ons land liggen wel de twee bekendste: Amsterdam en Rotterdam. Het zal je verbazen hoeveel Nederlanders er zijn die nog nooit een bezoekje aan onze hoofdstad hebben gebracht. En zo geldt dat ook voor onze beroemde havenstad Rotterdam. En dat terwijl deze stad barst van de activiteiten. Nu we toch allemaal beter in Nederland kunnen blijven, vertel ik je waarom je deze stad moet bezoeken. Lees je mee?

Met de auto of de trein

Je kan met de auto naar Rotterdam reizen maar ook met de trein. Het treinstation van Rotterdam is enorm groot en leidt direct het centrum van de stad in. Daarnaast kan je vanaf dat treinstation zo naar iedere andere plek in Nederland. Ook heeft het station verbindingen naar België en Frankrijk. Je kan je vakantie dus ook met de trein plannen. Zo voelt het wellicht toch specialer dan met de auto, meer als een reis.

Waar blijf je slapen?

Dan is de vraag natuurlijk: waar ga je overnachten? Je kan de stad voor een dagje bezoeken maar als je er een vakantie van besluit te maken, heb je toch een slaapplek nodig. Die slaapplek kan je op verschillende plekken vinden. Kijk op de website van voordeeluitjes voor een hotel rotterdam centrum . Daar vind je het actuele aanbod voor de beste prijs. Misschien slaap jij straks wel in een kamer zicht op de haven!

Leuke uitjes

Zoals ik al zei, is er in Rotterdam genoeg te doen. Er zijn prachtige bioscopen zowel ouderwets als modern. Maar daarnaast is de stad ook rijk aan interessante musea en geschiedenis. Als laatste staat Rotterdam ook bekend om de vele winkels die de stad heeft. Zo kan je enorm goed shoppen in de welbekende ‘koopgoot’. Vanuit Rotterdam ben je ook zo op het strand, heerlijk even uitwaaien.

Hapje eten, drankje drinken

Dan kan je daarna de dag mooi afsluiten met een hapje en een drankje. Je kan voor van alles terecht in Rotterdam, iedere keuken wordt er gerepresenteerd. Het leukste is de Witte de Withstraat, vooral in de zomer bruist het daar van de gezelligheid. Waar heb jij trek in?

Let op dat mogelijk niet alles open is in verband met de maatregelen die gelden rondom de huidige gezondheidssituatie. Dit hoeft je er echter niet van te weerhouden om vooruit te plannen! Laat die vakantie in eigen land maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *