Piano leren spelen

      Geen reacties op Piano leren spelen

Ik wilde vroeger altijd piano leren spelen, maar helaas merk ik dat dit niet zo evident is. Ik woon nogal ver van waar deze lessen worden gegeven, en ik ben aangewezen op het openbaar vervoer. Om er heen te gaan is dit geen probleem, maar om terug te komen wel. Daarom heb ik nooit echte lessen genomen of kunnen nemen. Toch wilde ik dit nog steeds zeer graag leren. Daarom ging ik op het internet op zoek op het internet naar piano les online. Op deze manier kwam ik dan ook terecht op deze website.

Duidelijke video's

Mijn ervaring met deze pianolessenaanbieder

Mijn eerste ervaring was gebaseerd op de website zelf. Daar zag ik al vlug dat je op een korte tijd pianolessen online kon krijgen en deze kon uitvoeren op je eigen tempo. Daarnaast zag ik ook dat je de lessen eerst even kon uitproberen, zodat je zeker wist of dit iets voor jou ging zijn of niet. Hiervoor moest je enkel maar je naam en mailadres opgeven. Daarnaast zag ik dat de prijs zeer goed meeviel voor de lessen en dat anderen zeer tevreden waren over de lessen. Daarom besloot ik om het te proberen. Ik ben zeer blij dat ik dit gedaan heb. Ik ben nu enkele weken verder en kan al enkele liedjes spelen. Je moet er natuurlijk wel energie in steken, maar dit is altijd zo. Kortom, ook op zoek naar een piano les online, dan vind ik deze alvast zeker en vast een echte aanrader!

Favoriete nummers