Plantenbak hout voor thuis of op kantoor?

In dit artikel ga ik het hebben over een plantenbak hout en de voordelen die dit met zich meebrengt. Het is namelijk zo dat een plantenbak hout vrijwel elke kamer een compleet nieuwe look kan geven. Wanneer je dus een bepaalde kamer na een tijdje saai begint te vinden kun je dit opleuken met een mooie plantenbak hout. Natuurlijk zijn er veel verschillende varianten en dus ook veel mogelijkheden. Om deze reden zet ik de belangrijkste mogelijkheden even op een rijtje in dit artikel. Daarnaast geef ik ook nog even advies over hoe en waar je het beste een plantenbak kan kopen. Hier zijn namelijk ook mogelijkheden voor. Het is voor de hand liggend om door de bomen het bos niet meer te zien maar met dit artikel hoop ik toch meer richting te geven bij het zoeken naar een plantenbak. Lees dus vooral lekker verder als je geïnteresseerd bent in een plantenbak voor huis of gewoon op kantoor.

 

Plantenbak hout: wat zijn je mogelijkheden?

Zoals eerder al verwezen is er dus een hoop mogelijk bij het zoeken naar plantenbakken. Om te beginnen moet je kiezen of je het hout wel of niet geïmpregneerd wil hebben. Mijn advies hierin is om dit wel te doen. Dit heeft te maken met het feit dat je gaat werken met aarde voor de planten en dat dit ervoor zorgt dat je hout snel verrot. Bovendien is het zo dat als je de plantenbak hout buiten gaat zetten je hier al helemaal snel last van krijgt. Kortom, kies dus voor geïmpregneerd hout. Hiernaast is het ook zaak om te beoordelen hoeveel planten en wat voor soort planten je graag in de plantenbak wil plaatsen. Afhankelijk hiervan en de ruimte die je beschikbaar hebt kun je dan een keuze maken van de afmetingen van de plantenbak. Op deze manier maak je een goed onderbouwde keuze.

 

Een plantenbak met mooie planten voor op kantoor!

Wanneer je op je werk mooie planten hebt blijk je productiever te werk te gaan. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het verzorgende aspect van een levend iets op kantoor hiervoor zorgt. Om deze reden raad ik zeker aan om een plant te kopen voor op kantoor. Ook kan je andere collega’s aanmoedigen om dit te doen. Los van het feit dat het voor de extra productiviteit zorgt ziet het er niet te vergeten ook heel glamoures uit!