Rijschool Tiel

      Geen reacties op Rijschool Tiel

Ben jij op zoek naar een rijschool in Tiel, omdat jij jouw rijbewijs wilt gaan halen? Neem dan zeker eens contact op met Verkeersschool Wesseldijk in Tiel. Ik heb hele goede herinneringen aan mijn lessen bij deze rijschool. Ik kan iedereen dan ook zeker deze rijschool aanbevelen.

Instructeurs

Rijschool Tiel

Bij Verkeersschool Wesseldijk hebben zij heel veel instructeurs in dienst. Deze instructeurs werken in verschillende regio’s. Als jij in Tiel gaat lessen, krijg jij nagenoeg altijd dezelfde instructeur. Dit is natuurlijk prettig voor jou en ook voor de instructeur. Hij of zij is heel goed op de hoogte van jouw vorderingen, maar ook van de punten waar jij moeite mee hebt. Dit hoef je dus niet steeds te vertellen tegen een nieuwe instructeur. Omdat jullie elkaar regelmatig zien, leren jullie elkaar goed kennen en dat schept een (vertrouwens)band. Dit is plezierig voor jullie allebei.

Lespakketten of losse lessen

Rijschool Tiel

Het is lastig om vooraf te zeggen wat de kosten zijn voor het behalen van een rijbewijs. Dit is voor iedereen verschillend. Na de eerste (proef)les kan de instructeur wel een inschatting maken over het aantal lessen wat jij waarschijnlijk nodig zult hebben. Bij verkeersschool Wesseldijk kan je losse lessen nemen, maar je kunt ook voor een lespakket nemen. Dit laatste is in de meeste gevallen het voordeligste. De instructeur kan jou heel goed adviseren over wat het voordeligste voor jou is.

Lessen

Ik heb de rijlessen als erg plezierig en natuurlijk ook als leerzaam ervaren. Ik heb veel geleerd en ook veel gelachen. Het waren leuke lessen die ik af en toe nog weleens mis.

Dus ben jij op zoek naar een goede rijschool om jouw rijbewijs snel te halen, dan moet je zeker contact opnemen met Verkeersschool Wesseldijk. Ik weet zeker dat je daar geen spijt van zult krijgen. Veel succes en plezier met jouw rijlessen.