Samen avonturen beleven met een voorbinddildo

Zowat elke dag worden er nieuwe seksspeeltjes uitgevonden. Alle speeltjes op de markt hebben een ander doel en ze zijn misschien niet allemaal leuk voor jou. Maar een beetje experimenteren kan geen kwaad. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld een voorbinddildo. Dat speeltje is al jaren populair bij stelletjes, singles en elke geaardheid. 

Hoe kom je aan zo’n voorbinddildo?

Er zijn tegenwoordig gelukkig talloze plekken waar je de voorbinddildo kunt kopen. Je kunt altijd naar een seksshop, daar hebben ze van alles. Als je dat helemaal niks vindt omdat je liever niet hebt dat de hele buurt ziet dat je een voorbinddildo koopt dan kun je altijd nog online je aankopen doen. Dat is een stuk minder vervelend.

voorbinddildo

Wat is een voorbinddildo?

Een dildo is een seksspeeltje dat een namaak is van een echte penis. Ze verschillen in formaat en kleur maar doorgaans zie je aan de dildo dat het idee is om deze zoveel mogelijk op de echte penis te laten lijken. Een voorbinddildo is een dildo die je als het ware aan kunt trekken met een broekje of speciale touwen om je benen heen. De voorbinddildo is dan ook in eerste instantie bedacht voor vrouwen en specifiek lesbische stellen maar wordt inmiddels door veel anderen gebruikt. 

voorbinddildo

Lesbische stellen

Met de voorbinddildo kunnen vrouwen bij elkaar het gevoel imiteren dat een penis penetreert. Sommige lesbische stellen vinden dat een leuke toevoeging aan het seksleven. Veel mannen vinden dit trouwens ook een leuk speeltje.