28 november 2021

Saunabouw voor thuis

2 min read
Saunabouw

Een eigen sauna is heerlijk. Het is heel fijn dat je voor een saunabouw op maat kan kiezen. Ik zelf wil ook graag een sauna maar niet een met een standaard afmeting. Omdat ik niet wist dat er mogelijkheden zijn om je sauna naar eigen wens te laten bouwen en uitvoeren ben ik niet direct verder gaan zoeken. Heel toevallig dat ik in een keer op de website www.bodyfit.nl de uitgebreide informatie over de bouw van sauna,s ontdekte. Ik heb meteen een afspraak gemaakt. Het was fijn om mijn eigen ideeën voor te kunnen leggen aan de vriendelijke en vooral deskundige medewerker. Er is op het gebied van het bouwen van sauna,s echt meer mogelijk dan je denkt bij deze firma. Nu mijn wensen en het hele plan voor de sauna duidelijk waren kan het plan verder worden uitgetekend. Uiteraard komt er een medewerker thuis nog even alles goed nameten en moet de fabriek nog even goedkeuring geven om de sauna daadwerkelijk te kunnen realiseren.

Saunabouw

Een uitstekende service en echt vakwerk

Een enorm pluspunt vind ik de uitstekende service. Je mag altijd even contact opnemen als je nog wat wil vragen over de saunabouw. De afspraken die je maakt met bodyfit worden echt goed uitgevoerd of nagekomen. Waar ik ook heel erg tevreden over ben is de prijs van de sauna. Je krijgt netjes een offerte. De prijs is een stuk lager dan verwacht. De bouw van de sauna wordt echt door vakmensen gerealiseerd en het eindresultaat is prachtig. Heb je plannen om bijvoorbeeld een infraroodsauna aan te schaffen maar wil je wel echt maatwerk? Dan kan ik je maar een goed advies geven. Neem contact op of kijk eerst eens op de website van bodyfit. Lees ook zeker even de reviews en ervaringen van andere zeer tevreden klanten.

Saunabouw