Telefoons vergelijken doe je zo

      Geen reacties op Telefoons vergelijken doe je zo

Voel ik me even super oud op het moment. Ik mag een telefoon uitkiezen want mijn abonnement is blijkbaar al een tijdje verlopen en wilde dezelfde telefoon bestellen maar blijkbaar ben ik te laat want de telefoon die ik heb wordt niet eens meer gemaakt! Geen idee wat ik moet kiezen. Mn oma heeft nog een nieuwere telefoon dan ik dus ging bij haar vragen hoe ze dat voor elkaar heeft gespeeld en ze kwam gewoon met een legitiem antwoord. Ze zei heel casual: ik ging online en zocht naar telefoon aanbiedingen. Toen kwam ik bij een telefoon vergelijking site en kon alles invoeren en filteren. Zo kreeg ik op de telefoon die paste bij mij en ben nog iedere dag blij met de keuze die er uit is gekomen. 

 

Oma’s aan de top!

Als een braaf kleinkind deed ik maar gewoon wat oma ook deed en zocht naar telefoon aanbiedingen online en ging lekker neuzen tussen alle mogelijkheden. Heb het merk gekozen wat mij bekend is, veel opslag heb ik niet nodig wat ik sla alles op in de cloud. Goud vind ik een vette kleur en hij moet snel kunnen opladen want ben veel onderweg. Vandaag de dag ben ik weer hyper mobiel met de leukste telefoon van het moment voor een goede prijs. Je weet nu dus wat je moet doen wanneer je een telefoon moet vinden! Zoeken naar: …….