Tip voor een goede personal coach in Arnhem

      Geen reacties op Tip voor een goede personal coach in Arnhem

Ben je op zoek naar een personal coach Arnhem omdat je eindelijk de knoop door wilt hakken en te gaan werken aan jouw persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness? Dan ben je bij 100% PT aan het juiste adres. 

De personal trainers van 100% Pt 

Je bent voor een personal coach Arnhem bij 100% Pt aan het juiste adres omdat de personal trainers van deze sportschool jouw kunnen begeleiden voor het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. De personal trainers kunnen jouw uitermate goed begeleiden omdat de personal trainers erg veel ervaring hebben. Tijdens de training zul je worden gepushed om door te zetten en alsnog die laatste setjes te doen. Dit kan voor een beginnende sporter erg pittig zijn. Door deze intensieve trainingen kan het lastig zijn om gemotiveerd te blijven maar de personal trainers kunnen jouw hier ook uitermate goed in begeleiden. 

Een voedingsschema met eten dat jij lekker vindt 

Voordat de trainingen van start gaan zal er eerst een intake gesprek plaatsvinden met jouw en een personal trainer. Tijdens dit gesprek zal er uitgebreid worden gepraat over de persoonlijke doelstellingen die jij graag wilt gaan behalen met personal training. Ook zal er uitgebreid worden gepraat over jouw huidige voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen aan jouw persoonlijke doelstellingen. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website van 100% PT of neem gemakkelijk en snel telefonisch contact op voor een intake gesprek.