25 januari 2022

Tip voor een goede sportschool in Hoofddorp

2 min read
crossfit

Zit je al maanden of zelfs jaren vast in hetzelfde cirkeltje en heb je besloten om de knoop door te hakken en te gaan werken aan een betere versie van jezelf? Dan ben je voor een sportschool Hoofddorp bij CrossFit Hoofddorp aan het juiste adres voor het behalen van echte en duurzame resultaten op het gebied van fitness

Sporten onder begeleiding van een ervaren en gepassioneerde personal coach 

Bij CrossFit Hoofddorp zul je gaan sporten onder begeleiding van een ervaren en gepassioneerde personal coach. Al deze personal coaches hebben erg veel passie voor het werk dat zij doen en dit is terug te vinden in enthousiasme die zij overbrengen tijdens de training. Naast de hoogwaardige kwaliteit van de trainingen die zij aanbieden wordt er ook een gemotiveerde en dynamische omgeving aangeboden. In deze omgeving sporten like-minded mensen die allemaal erg hard werken aan hun persoonlijke fitness doelstellingen. Bij de trainingen wordt er begonnen vanuit de basis en wanneer je de techniek goed onder de knie hebt zal de focus worden gelegd op jouw persoonlijke doelstellingen. 

Een op maat gemaakt voedingsschema 

Voor het creëren van een verbeterde versie van jezelf is het consumeren van de juiste voeding is van essentiële belang voor een gezondere levensstijl en het behang van de gewenste resultaten. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek waar je bij deze sportschool Hoofddorp gebruik van kan maken zal er daarom ook uitgebreid worden gepaard over jouw voedingspatroon. De personal trainer zal vervolgens een voedingsschema opstellen die gebaseerd is op de voeding die jij lekker vindt om te consumeren.