25 januari 2022

Training onder begeleiding van een personal trainer bij Physiq

2 min read
Physiq

Wil je graag echte en duurzame resultaten boeken op het gebied van fitness? Dan is het sporten onder begeleiding van een ervaren personal trainer dé oplossing. Wanneer je woonachtig bent in Hoofddorp of omgeving ben je bij Physiq aan het juiste adres. 

De voordelen van een personal trainer van Physiq 

De personal trainers van Physiq zijn zeer ervaren en hebben erg veel passie en gedrevenheid voor het werk dat zij doen. Elke personal trainer zsi zo opgeleid dat hij elke sporter van ieder niveau kan begeleiden met het sterker, weerbaarder en fitter worden. De trainer zal altijd starten vanuit de basis en wanneer je de techniek onder controle hebt zal er specifiek worden getraind op jouw persoonlijke doelstellingen. De sportschool zal ernaar streven om van jouw een betere versie van jezelf te maken want dit is waar het bij deze sportschool allemaal om draait. Er wordt gewerkt aan de hand van bewezen concepten om zo te kijken wat voor jou werkt. De trainer brengt tijdens de trainingen graag enthousiasme over op de klant om op deze manier de klant gemotiveerd te houden om door te gaan. Naast de intensieve trainingen die jou op het fysieke gebied sterker maken zal er ook worden gewerkt aan jouw mentale kracht omdat de balans tussen deze twee erg belangrijk is. 

Een op maat gemaakt voedingsschema

Het consumeren van de juiste voeding is van essentieel belang voor het behalen van de gewenste reutelen en voor het creëren van een gezondere levensstijl. De personal trainer zal daarom voor iedere klant en op maat gemaakt voedingsschema opstellen.