Voorbereiden op het nieuwe seizoen

      Geen reacties op Voorbereiden op het nieuwe seizoen

Niets is zo leuk als het besef dat de dagen weer warmer en langer worden. Dit betekent namelijk weer meer gezelligheid op de terrassen, lange en warme zomeravonden en verkoeling zoeken aan het water. Maar ben jij wel klaar voor het zoeken van verkoeling? Is jouw garderobe wel glamour en zomer proof? Lees in dit blog hoe jij jezelf kan voorbereiden!

Een koele zomer

Helaas is het een simpel feit: de aarde wordt steeds warmer. Na de hittegolven van de afgelopen jaren kan je dat niet meer ontkennen. Hoe zorg jij er dan toch voor dat jij het hoofd koel houdt in de warmste tijden van het jaar? Door verkoeling te zoeken natuurlijk! Welke manieren van verkoeling zijn er dan? Dit blog behandelt er een paar:

Je kunt natuurlijk non-stop een bikini dragen. Volgens de laatste mode trends is het niet meer dan normaal om deze zomer wat meer van je bh te laten zien, dat geldt natuurljik ook voor de wat grotere maten.

Zo scoor je bijvoorbeeld grote maten badmode bij Meyer Mode. Behalve bikini’s kan je daar ook natuurlijk terecht voor grote maten kleding. Maar de bikini grote maten die ik daar vorig jaar heb gekocht is nog steeds een pareltje om te dragen. Je zal mij dan ook niet snel zonder zien deze zomer!

Zomer proof garderobe

Wanneer je na het dragen van enkel een bikini je toch iets anders wilt, is het belangrijk om ook de andere items in jouw kledingkast een goede update te geven. Dit doe je natuurlijk niet zomaar. Bij het aanschaffen van nieuwe zomeritems moet je wel rekening houden met een aantal factoren.

Een daarvan is bijvoorbeeld dat de stoffen waarvan de kleding in jouw zomerkleding kast gemaakt dient te zijn, goed lucht door laat. Denk hierbij aan stoffen als zijde, linnen en katoen. Probeer polyester of andere synthetische stoffen zo veel als mogelijk te vermijden! Anders krijg je het binnen de kortste keren behoorlijk heet en heb je niks meer aan de tip die hierboven genoemd staat.

Op het moment dat je de natuurlijk verworven kleding hebt gevonden, kan je ook rekening houden met de pasvorm. Het is natuurlijk niet erg lekker als je de hele zomer lang in een skinny jeans moet lopen of een andere vorm van strakke kleding. Zorg daarom voor wat afwisseling tussen jouw nieuwe items. Kijk naar lichte stoffen die ruim om het lichaam vallen zodat je nog ruimte hebt om te bewegen en jouw huid kan ademen. Dit helpt ook bij het versneld afkoelen van het lichaam.