28 november 2021

Wat draag je naar een festival

2 min read

Het festival seizoen komt er weer aan en dat betekent natuurlijk outfits uitzoeken. Maar wat trek je aan en wat neem je mee. En misschien nog wel belangrijker, waar kun je het kopen? We bespreken in deze blog bijvoorbeeld de hipste laarzen, de handigste tassen en waar dames pet kopen.

Kleding

Qua kleding is het allereerst belangrijk om te weten of je te maken hebt met lekker zonnig droog weer, of druilerig en regenachtig weer. Afhankelijk van de situatie trek je natuurlijk een andere outfit aan. Voor zomers weer is bijvoorbeeld een wat langere jurk ideaal, of een leuke short met een leuke hippe zomerse crop top. Voor wat kouder weer is een lange broek met trui of blouse wat beter geschikt. Ook niet onbelangrijk om mee te nemen is uiteraard een jas, het kan ‘s avonds flink afkoelen en dan is het niet fijn als je kou staat te lijden op je favoriete festival.

Een festival look is natuurlijk niet compleet zonder een paar goede accessoires. Heel veel festivalgangers dragen bijvoorbeeld een hoed. Een hoed is perfect om elke look helemaal af te maken. Een andere optie is een pet, een pet is wat praktischer dan een hoed, want deze kun je makkelijker bij je houden door hem bijvoorbeeld ergens aan vast te maken. Vraag je je af waar dames pet kopen? Denk aan verschillende kledingwinkels of zoek bijvoorbeeld online in je favoriete webshop naar een leuk exemplaar.

Schoenen

Schoenen zijn misschien wel het meest belangrijke onderdeel van een geschikte festival outfit. Aangezien je een hele middag of avond of zelfs wel allebei moet staan, is het belangrijk dat je schoenen aantrekt waar je goed op kunt lopen en die je ook al ingelopen hebt. Ga dus niet vlak voor een festival nieuwe schoenen kopen die je dan voor het eerst aandoet, want dat zorgt gegarandeerd voor blaren en dat wil je natuurlijk ten alle tijden voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *