28 november 2021

Wat is een goede trouwfotograaf?

2 min read
logo

Wat is een goede trouwfotograaf? RiCon fotografie is een bruidsfotograaf met veel ervaring, tot nu heeft RiCon fotografie alleen maar tevreden klanten gehad. RiCon fotografie begon op 24 februari 2004.

Wat is een goede trouwfotograaf? Wat nou een goede trouwfotograaf maakt volgens de RiCon team is het doel om niet zoveel mogelijk bruidsparen te fotograferen, dit klinkt misschien best wel gek, maar voor het team is het belangrijk om een geweldige klik te hebben met de bruidspaar zodat ze zichzelf kunnen zijn. Tijdens de bruiloft wordt er ongeveer 1,5 uur fototijd gereserveerd, er kan dan in alle rust foto’s worden genomen. 

In het buitenland trouwen?

Trouw je in het Buitenland? Dan is het ook mogelijk dat RiCon fotografie met je meegaat. De foto’s die op de bruiloft worden gemaakt worden worden in een luxe trouwalbum, er worden minimaal 300 bewerkte foto’s in een persoonlijke online gallery gezet en alle foto’s worden zonder watermerk of logo in een hoge resolutie aan jouw geleverd. Wil je de foto’s ook op een usb – stick? Dan kan dit op de usb zullen dan 300 foto’s komen te staan.

Op de RiCon fotografie website staan de foto’s van andere trouwparen, zo kan je een beeld krijgen van wat zij doen en hoe het eruit zal komen te zien. Naast dat je de mooie foto’s krijgt te zien, krijg je ook de kans om de fotograaf een beetje persoonlijk te leren kennen. Op de website geeft ze een persoonlijke en eerlijke bericht op alle vragen en alle ervaringen. 

Wat is nou een goede trouwfotograaf? dat moet toch RiCon fotografie zijn, neem een kijkje op de website van een van de beste trouwfotografen in Nederland.