Zwangerschap kalender

      Geen reacties op Zwangerschap kalender

Een zwangerschap kalender is leuk om te geven, maar nog leuker om deze te krijgen. Krijg je deze zelf, dan ben jij in blije verwachting. In dit boekje staan diverse verhalen van het prille begin tot aan het einde van de zwangerschap. Elke week staat er een foto van hoe jouw kindje er op dat moment uit zal zien. Erg leuk, want deze foto’s laten je zeer duidelijke foto’s zien hoe jouw kindje zich ontwikkeld. Je staat er versteld van hoe een embryo zich ontwikkeld tot een volledig mensje.

Vanaf de eerste week zie je hier al een duidelijke foto van het eitje. Raar eigenlijk dat dit uit kan groeien tot een mens. Rond de negen weken ziet dit eitje eruit als een mensje. Natuurlijk nog lang niet volgroeid, maar het heeft al wel een hoofd en oogjes. Stap voor stap zie je de baby groeien in deze kalender. Het idee dat hetzelfde in jouw lichaam aan het groeien is. Je hebt hier verschillende kalanders met foto’s. De eerste is echt van week tot week. De tweede laat foto s zien per maand en wil je het allemaal nog sneller bekijken dan is de derde kalander meer geschikt, want hier staan drie foto’s welke per trimester zijn gemaakt.

zwangerschap kalender

Bekijk hier online de zwangerschap kalender

Zwanger zijn is een hele bijzondere gebeurtenis. Het is een hele grote verandering in jouw leven, maar zeker ook in jouw lichaam. Er groeit een klein wezentje in jouw buik, die je na de geboorte jouw zoon of dochter gaat noemen. Om een beetje bij te kunnen houden hoe jouw kindje eruit ziet, is deze kalender erg leuk. Je kan per week de diverse ontwikkelingen zien en zo de verschillende fases bekijken die jij samen me jouw kleintje mee maakt.

Deze website van Mamalove heeft veel meer te bieden dan alleen deze kalender. Zo kan je hier ook diverse verhalen lezen over de prenatale controles. Ook andere verhalen over de zwangerschap zijn hier te vinden en te lezen. Een erg leuke website voor iedere vrouw of ouder.

zwangerschap kalender