Zwitserse tech producent Logitech van alle markten thuis

In de markt van hardware en computerapparatuur is er een naam die niet meer weg te denken is: Logitech. Dit bedrijf is ooit begonnen in 1981 in Zwitserland. Nu is het uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de markt.

Logitech maakt onder andere:

  • muizen
  • toetsenborden
  • headsets

Daarnaast produceren ze nog meer maar vooral in de markt van de gamers staan ze hierom het beste bekend. Ze verkopen tegenwoordig in meer dan 100 landen hun producten en hebben bovendien eigen verkooppunten in grote steden in Azië, Europa en Noord Amerika. 

Logitech

Gamers bij Logitech

Logitech richt zich onder andere veel op gamers. De normale producten van Logitech vonden zij niet goed genoeg voor deze kieskeurige doelgroep, dus begonnen ze met het produceren van de g-serie. De g-serie is volledig afgestemd op de wensen van de gamer. De bedoeling is om de ervaring van gaming zo efficiënt mogelijk te maken. Daarvoor heb je bijvoorbeeld een muis nodig die de beste reactietijd heeft van alle apparatuur op de markt. Zeker als het gaat om schietspellen is dat heel belangrijk. Hoe sneller de muis reageert, hoe sneller jij als speler kan reageren.

toetsenbord

Andere apparatuur speciaal voor gamers

Met alleen een muis kom je er niet. Je hebt ook een goed toetsenbord nodig. Ook daarin is de reactiesnelheid heel belangrijk. 

Een ander zeer populair item is de gaming headset van Logitech. Deze is geluiddicht, ideaal voor groepsgesprekken en instelbaar op jouw behoeften.